Loterij na laatste voorstelling

Geplaatst 30 oktober 2019 Categorieën Nieuws, Uitvoering

Na de laatste voorstelling in het Cultuurcentrum Deurne (CCD) houden we een loterij met heel veel attributen die we gebruiken in ons toneelstuk Doornroosje. Die kan jij winnen! Bijvoorbeeld een toverstafje van één van de feeën… Wat zal je wereld er dan anders uit zien.

Loten zijn te koop vóór de voorstelling en tijdens de pauze. Zoveel je wilt. Belangrijk is het dan wel dat je kleingeld meeneemt. Aan pinnen doen we niet, van grote bankbiljetten hebben we niet terug. 
Na de voorstelling is het dan zover in de foyer van het CCD: we zullen er zo snel mogelijk en heel feestelijk heel veel toneel-schatten verloten.

 


Doornroosje in CCD is uitverkocht

Geplaatst 18 oktober 2019 Categorieën Nieuws, Uitvoering

Onze Doornroosje-voorstelling op 3 november in het Cultuurcentrum Deurne (CCD) is uitverkocht. 

Na twee goed bezochte voorstellingen in Zeilberg afgelopen weekend, hebben we nog drie voorstellingen: in Liessel, Asten en in Deurne dus. Voor Liessel en Asten zijn nog wel kaarten beschikbaar. Papieren kaartjes daarvan zijn te koop bij de Blokker in Asten en in de nieuwe speelgoedwinkel Jase & Joy in Deurne.
Online-kaartjes kunt u aanschaffen in onze Wizzel-webwinkel.
Doornroosje uitverkocht


Doornroosje start fantastisch

Geplaatst 14 oktober 2019 Categorieën Nieuws, Uitvoering

Recensie van Doornroosje in het WeekbladOns fantasierijke toneelstuk over Doornroosje is fantastisch gestart. Volle zalen, een mooie première: hoe geweldig kan een theaterstuk zijn? Nou lopen we niet naast onze schoenen, maar we willen toch graag de complimentjes en de media-aandacht delen die we veelvuldig kregen.

Neem nou het Eindhovens Dagblad: hun verhaal is natuurlijk hartstikke leuk. Want ja, we spelen voor kinderen maar óók voor hun ouders of ouderen.

Of lees het verhaal in Weekblad voor Deurne: zij hebben het over toneel op een ‘moderne en opzienbarende manier’. Oké. Zo zijn wij.

Ook de recensie in het Weekblad voor Deurne – zie foto – was lovend over ons.


Bookmark and Share