Waarom?

Ik zit bij het toneel omdat  het leuk vind om kinderen te boeien en veel plezier te hebben tijdens de repetities.
Mijn leukste herinnering  Dat zijn er nogal wat. De eerste keer knapzak zingen voor een volle zaal, samen met jacqueline onder de schans bij mees en meer en natuurlijk de gezichten van de kinderen die geboeid blijven kijken tijdens de uitvoeringen :)

In 2008 heb ik een cursus regie gedaan en ben me daarna meer gaan richten op regisseren in plaats van spelen, maar het spelen mis ik best ondertussen, dus wie weet ga ik in de toekomst toch nog maar eens lekker meedoen met de Wizzels.

 


Erie van de Ven


Hoi!

Ik ben Lennart en ik kom uit Deurne. Ik ben de vijfde en daarmee de laatste van mijn gezinnetje om mee te doen met Wizzel. Wizzel is ook meteen mijn eerste echte toneelervaring. Ik heb verder eigenlijk alleen een stukje Shakespeare gespeeld toen ik Engels studeerde.

Momenteel zit ik op Hogeschool de Kempel, waar ik studeer om in mijn moeders voetsporen te treden en meester te worden (alhoewel mijn moeder eerder een juf genoemd kan worden).

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe ervaring, en ik hoop dat we er dit jaar ook weer een heel mooi stuk van kunnen maken.


Bookmark and Share