Waarom?

Hey Wizzel-vrienden en -vriendinnen!

Mijn naam is Imke. Sommige noemen me ook juf Imke of trainer Imke. Ik loop stage in het basisonderwijs en ik geef kinderen voetbaltraining.
Wat is er dan nóg leuker? Juist: toneelspelen voor kinderen en hun ouders!
Het leuke aan toneel vind ik dat je op het ene moment een heel ander persoon kunt spelen dan wie je werkelijk bent en op het andere moment een persoon kunt spelen die helemaal bij jezelf past.
Wat toneel precies is? Dat is voor mij een fantasiewereld waar je jezelf helemaal in kwijt kunt.
Wat het elk jaar weer wordt is natuurlijk een verrassing. Is het spannend, eng of juist grappig? Het gaat er mij vooral om de kijkers telkens een verrassing te bezorgen zodat ze de gehele voorstelling geboeid blijven kijken.

Hopelijk kom je snel kijken!


Peter is in 1957 geboren in Schiedam. In Deurne was hij de onmisbare decor-man bij De Wizzel. Of het nu een piratenschip is of een wasmachine, hij kreeg het voor elkaar.
Toen Peter van Rongen in 2011 zijn actieve loopbaan bij de Koninklijke Luchtmacht afsloot was er voldoende tijd beschikbaar en werd hij actief als molenaar bij De Volksvriend in Liessel én decorbouwer.


Geboren  4 november 1960
Ik zit bij het toneel omdat  je jezelf weer helemaal kind kunt voelen en !!!!…..kinderen zijn het meest dankbare publiek.
Mijn leukste herinnering  ha ha ik lach er nog om, bij elk stuk weer: …..even niet weten wat te moeten zeggen als Theo zijn teksten aan het verdraaien is…… :-)


Bookmark and Share