Waarom?

Geboren op 22 juni 1991

Toneelspelen leek me al jaren ontzettend leuk. Het theaterpodium is immers de plek waar je een ander mag spelen, waar je in een fictieve wereld terechtkomt en waar je een publiek gaat (proberen) vermaken. Niet alleen, maar met een fantastische club! Dat heb ik de afgelopen jaren dan ook echt flink gemerkt.

In 2017 was ik te zien als boer Wim en hoofdlakei Koenraad in het stuk De Gelaarsde Poes. In 2018 mocht ik prinses Gwyn in Joris, Gwyn en de draak zijn. Gwyn is een stoer meisje dat graag het ei van de draak wil vinden, zodat de draak niet meer verdrietig is! Alleen vinden anderen dat ze niks kan, ze is tenslotte máár een meisje…

De voorstellingen zijn spannend, ik heb er zin in!


Hallo Wizzel fans!

Ik ben Wouter Fransen en kom uit Deurne. Ik ben al meer dan 10 jaar actief op het gebied van theater en muziek. Ik speel al 10 jaar saxofoon en sinds kort ook piano. De eerste jaren ben ik lid geweest van een musical groep en hebben we verschillende projecten gehad (Grease, Sound of Music, Rattenvanger van Hamelen..). Daarna heb ik jareWouter Fransenn toneelles gevolgd in Helmond. Ook heb ik rollen gehad in school toneelstukken en –musicals. In april ben ik te zien als Kenickie in de Musical “Grease”.
Het schooljaar 2014-2015 heb ik in Californië in Amerika doorgebracht, waar ik nog meer ervaring heb opgedaan op het gebied van musicals en toneelstukken. Daar heb ik o.a. meegedaan aan High School Musical, zoals je op de foto ziet.
Ik vind zowel toneel als musicals erg leuk om te doen, omdat dit me erg veel energie geeft, maar ook omdat ik het belangrijk vind mensen in serieuze tijden de kans hebben om een avondje te genieten van een leuke voorstelling.
Via Adriënne (misschien beter bekend als Blinde Betty?) ben ik in contact gekomen met deze leuke groep en ik heb nog steeds enorm veel zin in dit leuke avontuur!


De oudste van de groep.
Geboren 20 januari 1955.
Maar zeker niet de wijste.
Maar bij Wizzel maakt dat niet uit.

Nog maar net begonnen bij Wizzel,  ik vind het geweldig, wat een energie krijg ik van de groep, en van de oefeningen.
Het is heerlijk om gewoon even iemand anders te zijn, even in een rol te kruipen.

Toneel spelen doe ik al heel lang. Begonnen in Zeeuws-Vlaanderen, avond toneelschool. Een eigen theater gehad, TheThe Theater, waar we zelf regie en tekst deden.
Maar de opleiding  miMakkus (clown voor mensen met dementie) heeft mij het meeste geleerd.


Bookmark and Share