Waarom?

Hoi!

Ik ben Lennart en ik kom uit Deurne. Ik ben de vijfde en daarmee de laatste van mijn gezinnetje om mee te doen met Wizzel. Wizzel is ook meteen mijn eerste echte toneelervaring. Ik heb verder eigenlijk alleen een stukje Shakespeare gespeeld toen ik Engels studeerde.

Momenteel zit ik op Hogeschool de Kempel, waar ik studeer om in mijn moeders voetsporen te treden en meester te worden (alhoewel mijn moeder eerder een juf genoemd kan worden).

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe ervaring, en ik hoop dat we er dit jaar ook weer een heel mooi stuk van kunnen maken.


Geboren  15 augustus 1969
Ik zit bij het toneel omdat  Ik dan zelf heerlijk kind kan zijn als volwassene, en dat is me toch leuk!
Mijn leukste herinnering  Mijn eerste optreden was vorig jaar.Toen het gordijn openging pieste ik bijna in mijn broek van de zenuwen, maar de zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon toen ik Marijn( Toon) hartstochtelijk mocht kussen…


Peter is in 1957 geboren in Schiedam. In Deurne was hij de onmisbare decor-man bij De Wizzel. Of het nu een piratenschip is of een wasmachine, hij kreeg het voor elkaar.
Toen Peter van Rongen in 2011 zijn actieve loopbaan bij de Koninklijke Luchtmacht afsloot was er voldoende tijd beschikbaar en werd hij actief als molenaar bij De Volksvriend in Liessel én decorbouwer.


Bookmark and Share