Waarom?

Nieuw in 2018: Hanke Maessen!

Hallo, Mijn naam is Hanke Maessen en ik ben 42 jaar oud. Dit is mijn eerste seizoen bij de Wizzel. Wat een leuke, betrokken club is dat!
Mijn andere hobby’s zijn tennissen en lezen.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als juf in groep 4 van basisschool d’n Bogerd in Deurne.

Het toneelspelen en inleven in een rol is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Mijn rol is de moeder van Joris. Ik ben heel trots om hem, maar mijn man (de stoerste ridder) vindt hem maar een watje.
Ook speel ik de rol van Merlijn de tovenares. Zij geeft Joris een goed maar vaag advies….

Het is een heel spannend, maar ook grappig stuk… dus kom zeker kijken! Ik heb al heel veel zin in de uitvoeringen maar vind het ook best een beetje spannend…

Groetjes Hanke


Joris, Gwyn en de draak
houden ook wel van vermaak
Bij zo’n middeleeuws spektakel
Krijgt Muziek een mooie taak

Hoor… de minstreel zingt een lied
vertelt over liefde, moed, verdriet
over list, bedrog en een mirakel
en alles wat de kijker ziet

Komt, en luister met elkaar
Naar harp, handtrom en gitaar
Wij vertellen u van het orakel
Leo, Anita en Sofie dit jaar


Mijn naam is Hannah en ik loop al sinds kind rond bij deze geweldige groep omdat mijn ouders al jaren actief zijn. Bij elke voorstelling zat ik vooraan met mijn broer en zusje. Voordat ik bij Wizzel begon, deed ik op mijn school ook al drie jaar mee met de musicals. In 2017 deed ik mee met de grime en daarna was ik klaar om mee te spelen.

Toneel is voor mij zo leuk omdat je helemaal in het leven van een personage mag kruipen en er in op kan gaan. Het leukste is natuurlijk om te zien dat kinderen (en papa’s en mama’s) genieten van de voorstelling! Ik hoop nog vele jaren mee te spelen met deze leuke groep.


Bookmark and Share