Wouter FransenHallo Wizzel fans!

Ik ben Wouter Fransen en kom uit Deurne. Ik ben al meer dan 10 jaar actief op het gebied van theater en muziek. Ik speel al 10 jaar saxofoon en sinds kort ook piano. De eerste jaren ben ik lid geweest van een musical groep en hebben we verschillende projecten gehad (Grease, Sound of Music, Rattenvanger van Hamelen..). Daarna heb ik jareWouter Fransenn toneelles gevolgd in Helmond. Ook heb ik rollen gehad in school toneelstukken en –musicals. In april ben ik te zien als Kenickie in de Musical “Grease”.
Het schooljaar 2014-2015 heb ik in Californië in Amerika doorgebracht, waar ik nog meer ervaring heb opgedaan op het gebied van musicals en toneelstukken. Daar heb ik o.a. meegedaan aan High School Musical, zoals je op de foto ziet.
Ik vind zowel toneel als musicals erg leuk om te doen, omdat dit me erg veel energie geeft, maar ook omdat ik het belangrijk vind mensen in serieuze tijden de kans hebben om een avondje te genieten van een leuke voorstelling.
Via Adriënne (misschien beter bekend als Blinde Betty?) ben ik in contact gekomen met deze leuke groep en ik heb nog steeds enorm veel zin in dit leuke avontuur!

Uitvoeringen

  • Joris, Gwyn en de draak
  • De Gelaarsde Poes
  • Aladdin
  • Bookmark and Share