‘De Hofnarren’wordt theatergroep Wizzel

Geplaatst 15 juni 2011 Categorieën Nieuws

Op woensdag 15 juni vierde toneelgroep De Hofnarren in gemeenschapshuis Den Draai een feestje. Niet alleen vierden zij hun 30 –jarig bestaan, maar ook werd de nieuwe naam van de club bekendgemaakt.
Wethouder Jasper Ragetlie was aanwezig om de nieuwe naam te onthullen. Die nieuwe naam is: THEATERGROEP WIZZEL.
Voorzitter Margon Gerlings licht toe: ”Al veel langer werd in onze groep gesproken om de naam te veranderen. De Hofnarren vinden we toch een beetje oubollig en veel mensen doet het denken aan een carnavalsgroep. Nu is het er eindelijk van gekomen.
We zijn een groep die de afgelopen 30 jaar niet stil is blijven staan. Het begon als een onderdeel van de vrouwenbond. Er werden toneelstukjes opgevoerd voor kinderen. En nu zijn we een theatergroep die professioneel en vol passie op het podium staat en keihard werkt om een goed theaterstuk voor kinderen en volwassenen op de planken te krijgen. We hebben ons enorm ontwikkeld en vernieuwd en daar past ook een nieuwe naam bij.
Het viel niet mee een nieuwe naam te vinden: een naam moet mooi, pakkend, vrolijk en modern zijn, hij moet kinderen aanspreken, bij de groep passen en laten zien dat we veel meer doen dan een toneelstukje opvoeren. In THEATERGROEP WIZZEL hebben we die naam gevonden.
Ondanks de dreigende bezuinigingen willen we laten zien dat theater leeft in Deurne.
In oktober komt THEATERGROEP WIZZEL met de nieuwe productie: SNORRO. Op 9, 16, 22 en 23 oktober in Den Draai en op 6 november in De Kastanje te Liessel. En ook nog op 30 oktober in De Buun te Well.

Reacties

reacties


Bookmark and Share